Si…. gata!!!

Standard

Eiii, cum orice inceput are si un sfarsit, iaca si stagiul meu e gata! Ma rog, aproape, mai am cateva ore 🙂 Si vremea-i trista ca plec, starada lui Saint Martin  este acoperita de nori! Ba uite soarele!!!Ba nu… Cum se obisnuieste aici, orice venire si orice plecare trebuie sarbatorita, azi am venit cu prajiturele si acadele, ca sa fiu in trend cu momentul si numele companiei 🙂 

Sincer, sunt foarte multumita!!! Plec parca un pic trista ca s-a terminat!!! Nu ca as mai fi avut foarte multe de invatat, dar dupa sase luni, ma obisnuisem sa am rutina asta, sa ma trezesc cu greu de dimineata, sa fac 1 ora pana la sediu schimband tren si metrou, sa imi aud sefa ragaind, sa simt mirosul lipiciului chinezesc, sa privesc cerul prin fereastra gigantica din biroul galben, sa calmez clientele nesatisfacute, sa fac colete, sa imi exersez franceza in scris si oral, sa fac shootinguri, sa lucrez cu stilisti, artisti, oameni sensibili, sa vad lipsa de strategie, de organizare si sa ma lovesc de incompententi, sa gestionez situatii de criza, sa vad caractere nu foarte placute, sa experimentez, sa incerc, sa fiu capabila, sa invat, sa imi fortez limintele, sa ma cunosc mai bine, sa etc. Experienta a fost extrem de interesata si plina de foloase, chiar daca nu am facut exact ce era scris pe conventia de stagiu. Multumirea este aproape deplina!!! Acum, to do list – terminat memoriul, sustinut, aruncat in valuri spre un nou inceput!!! Si imi doresc sa fie tot in acest domeniu snob al modei!!! Cu communicare web cu tot!! Contrariile se atrag, like usual!!!

Reclame

Despre Nicol

Am vrut sa ma fac educatoare pe la 3 ani. Apoi doctorita. Pe la 14 ani am decis ca vreau sa ma inchid intr-o manastire, sa ma calugaresc. Asa mi-a venit. Am picat examenul de la seminarul teologic de la Agapia din cauza matematicii (?!) Mereu am fost bata la mate. Dupa am facut un liceu de mate-fizica (!?). Da, stiu. WTF Dupa ce am castigat un concurs de creatie organizat de un ziar local, am decis ca menirea mea e sa scriu. Si nu m-am mai oprit. Am facut jurnalism, dar mai multa filosofie. Mama mi-a zis ca o sa mor de foame cu jurnalismul meu si ca era mai bine daca imi placea matematica, ca aveam locul asigurat la o banca. Am fost o rebela! Am scris de la politica si economie, la religie si sex, de la dragoste nebuna la divertisment si iar sex. Nu am murit de foame. Dupa o vizita in Germania, m-am decis sa las Romania in urma. Si am ajuns in Paris, unde m-am decis sa fac si un master. Am vietuit in cel mai glamour oras gri de pe planeta fix 5 ani, dupa care, in septembrie ( pe 1 septembrie) 2016 m-am mutat la Toulouse, mai spre sud-vest, la soare, mai aprope de Spania, ocean si Pirinei. Nu stiu pana cand voi ramane aici, dar imi prieste. Blogul este despre mine, voi, Romania, Paris, Zapping (motanul antisocial cel mai frumos din lune), amour, sex, oameni si animale, intamplari, tandreturi, framantari, vise ce raman sa fie implinite… Luate in ras sau in serios. Dupa situatie. Va invit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s