Eloisa James is tasty!!

Standard

Tocmai am terminat prima mea carte cumparata de la Londra! Cea despre Paris, scrisa in engleza! „Paris in Love” este o carte cu parfum de croasante cu unt si aburi de cafea, ploaie marunta si matase.

Desuuri de matase! Am simtit toate astea cat timp am citit-o! Si nu numai! Recunosc faptul ca pana acum nu am citit nicio carte in acest gen, ca un jurnal, memorii adunate dintr-un an petrecut la Paris. Nu pot sa exprim in cuvinte placerea pe care o simt atunci cand citesc despre acelasi locuri vizitate si experiente traite in metrou, de exemplu, la Versailles sub ploaie sau sub soarele torid, in brutaria in care mirosul de paine si croasante de imbata, muzeele cu iz de vechi pretios, stradutele in care te-ai lasa pierduta de fiecare data cu sau fara ploaie. Mi-a placut, m-a amuzat, dar m-a pus si pe ganduri!!! O carte usor de citit si tasty!

Despre Nicol

Am vrut sa ma fac educatoare pe la 3 ani. Apoi doctorita. Pe la 14 ani am decis ca vreau sa ma inchid intr-o manastire, sa ma calugaresc. Asa mi-a venit. Am picat examenul de la seminarul teologic de la Agapia din cauza matematicii (?!) Mereu am fost bata la mate. Dupa am facut un liceu de mate-fizica (!?). Da, stiu. WTF Dupa ce am castigat un concurs de creatie organizat de un ziar local, am decis ca menirea mea e sa scriu. Si nu m-am mai oprit. Am facut jurnalism, dar mai multa filosofie. Mama mi-a zis ca o sa mor de foame cu jurnalismul meu si ca era mai bine daca imi placea matematica, ca aveam locul asigurat la o banca. Am fost o rebela! Am scris de la politica si economie, la religie si sex, de la dragoste nebuna la divertisment si iar sex. Nu am murit de foame. Dupa o vizita in Germania, m-am decis sa las Romania in urma. Si am ajuns in Paris, unde m-am decis sa fac si un master. Am vietuit in cel mai glamour oras gri de pe planeta fix 5 ani, dupa care, in septembrie ( pe 1 septembrie) 2016 m-am mutat la Toulouse, mai spre sud-vest, la soare, mai aprope de Spania, ocean si Pirinei. Nu stiu pana cand voi ramane aici, dar imi prieste. Blogul este despre mine, voi, Romania, Paris, Zapping (motanul antisocial cel mai frumos din lune), amour, sex, oameni si animale, intamplari, tandreturi, framantari, vise ce raman sa fie implinite… Luate in ras sau in serios. Dupa situatie. Va invit!

Lasă un comentariu