Intrebarea 1 – Ziua 1 – Ce fac in caz de uragan?

Standard

Uite asa, m-am gandit eu sa fac o alta rubrica in blogul meu: pe scurt, in fiecare zi, imi voi pune o intrebare si voi incerca sa gasesc si un raspuns. Sper sa si reusesc! Daca nu, te voi intreba pe tine 🙂 Vor fi intrebari serioase sau mai putin serioase, in stilu-mi caracteristic. Si, crede-ma, sunt milioane!!!! Sa-i dam drumul!

Azi ma intreb ce as face de un uragan, ca tot Sandy est in voga in zilele astea! Nu neg gravitatea situatiei, dar in acelasi timp ma amuza foarte mult ca americanii si numesc mereu „vijeliile” astea ba o Katrina, ba o Sandy, ba o Mandy.

De Sandy, daca as fi fost la New York, ei bineeeee, as fi dansat. Ca o lebada pe Manhattan. Exact cum fac cei 3 lebadoi in videoclipul de mai jos (productie CNN). Desigur, mi-as pune si un colac in jurul mijlocului, dar si niste aripioare zdravan gonflate pentru ca inotul nu face parte din competentele mele.

Anunțuri

Despre Nicol

Am vrut sa ma fac educatoare pe la 3 ani. Apoi doctorita. Pe la 14 ani am decis ca vreau sa ma inchid intr-o manastire, sa ma calugaresc. Asa mi-a venit. Am picat examenul de la seminarul teologic de la Agapia din cauza matematicii (?!) Mereu am fost bata la mate. Dupa am facut un liceu de mate-fizica (!?). Da, stiu. WTF Dupa ce am castigat un concurs de creatie organizat de un ziar local, am decis ca menirea mea e sa scriu. Si nu m-am mai oprit. Am facut jurnalism, dar mai multa filosofie. Mama mi-a zis ca o sa mor de foame cu jurnalismul meu si ca era mai bine daca imi placea matematica, ca aveam locul asigurat la o banca. Am fost o rebela! Am scris de la politica si economie, la religie si sex, de la dragoste nebuna la divertisment si iar sex. Nu am murit de foame. Dupa o vizita in Germania, m-am decis sa las Romania in urma. Si am ajuns in Paris, unde m-am decis sa fac si un master. Am vietuit in cel mai glamour oras gri de pe planeta fix 5 ani, dupa care, in septembrie ( pe 1 septembrie) 2016 m-am mutat la Toulouse, mai spre sud-vest, la soare, mai aprope de Spania, ocean si Pirinei. Nu stiu pana cand voi ramane aici, dar imi prieste. Blogul este despre mine, voi, Romania, Paris, Zapping (motanul antisocial cel mai frumos din lune), amour, sex, oameni si animale, intamplari, tandreturi, framantari, vise ce raman sa fie implinite… Luate in ras sau in serios. Dupa situatie. Va invit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s