Domnisoara, sunteti singura sau esti cu ma-ta?

Standard

injuraturaChiar mi se face dor cateodata de vorbe dulci si pline de inspiratie suprema si feroce pe strazile inguste si sumbre din Paris sau Versailles. Aici niciunul d-ala de-i place vara-mii, niciun influrat frezat la milimetru cu pantofi lacuiti si sacou de catifea maronie nu se gaseste sa-mi rosteasca printre fluieraturi :”Fluturas, fluturas!” si cand sa ma intorc, plina de elan, sa ma apostrofeze cu un sinistru „Nu tu, molio!”.

Bag seama ca parizienii sunt inca verzi la acest capitol. La Versailles dupa cum v-am povestit, exista un pervers ici colo, care se gaseste sa fugareasca cate o fata venita la brurarie intr-o duminica dupa-amiaza trista. Asa ca sa mai animeze atmosfera… Pe la Paris (chiar si prin cateva cartiere mai pestrite) am fost repezita cu vorbe leganate de genul „Mademoiselle, vous êtes charmante!” sau „Vous êtes bonne!”  Astia si cand te injura o fac politicos. Nu te ia cu tu/fa, ci cu d-voastra.  Niste barbari rafinati francezii astia!!!

Dar sa nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa imi faceti cadou de Craciun un burtos cenusiu, puternic si dominant in vorbe si port, care sa ma faca sa simt vibratii negative spre grotesti. Lista e deja facuta si trimisa la Mos Gerila! Cand dorul ma va sfasia, voi da o tura cu metroul pe aici pentru a auzi o injuratura adevarata, romaneasca, d-aia mistica, plina de carne si pasiune deliranta. Sau voi veni la fata locului(stiu eu cateva .. meleaguri 😉 ). Sau voi da un search pe net. Atat de multe posibilitati….

Reclame

Despre Nicol

Am vrut sa ma fac educatoare pe la 3 ani. Apoi doctorita. Pe la 14 ani am decis ca vreau sa ma inchid intr-o manastire, sa ma calugaresc. Asa mi-a venit. Am picat examenul de la seminarul teologic de la Agapia din cauza matematicii (?!) Mereu am fost bata la mate. Dupa am facut un liceu de mate-fizica (!?). Da, stiu. WTF Dupa ce am castigat un concurs de creatie organizat de un ziar local, am decis ca menirea mea e sa scriu. Si nu m-am mai oprit. Am facut jurnalism, dar mai multa filosofie. Mama mi-a zis ca o sa mor de foame cu jurnalismul meu si ca era mai bine daca imi placea matematica, ca aveam locul asigurat la o banca. Am fost o rebela! Am scris de la politica si economie, la religie si sex, de la dragoste nebuna la divertisment si iar sex. Nu am murit de foame. Dupa o vizita in Germania, m-am decis sa las Romania in urma. Si am ajuns in Paris, unde m-am decis sa fac si un master. Am vietuit in cel mai glamour oras gri de pe planeta fix 5 ani, dupa care, in septembrie ( pe 1 septembrie) 2016 m-am mutat la Toulouse, mai spre sud-vest, la soare, mai aprope de Spania, ocean si Pirinei. Nu stiu pana cand voi ramane aici, dar imi prieste. Blogul este despre mine, voi, Romania, Paris, Zapping (motanul antisocial cel mai frumos din lune), amour, sex, oameni si animale, intamplari, tandreturi, framantari, vise ce raman sa fie implinite… Luate in ras sau in serios. Dupa situatie. Va invit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s