Ted is bad. Bad movie

Standard

tedAm vrut sa ma uit la Ted. Am incercat. Pentru Mila Kunis (pentru ca mi-a placut de ea in That’ 70’s show).  Dupa 10 minute, am inceput sa derulez inainte. Dupa alte 20 de secunde, iar am derulat. Apoi a renuntat. Mi-a fost de ajuns sa realizez ca filmul este Extrem de Prost. Si de Vulgar.

Cum poti sa te uiti la un film cu un urs de plus pervers (!!!!) care fumeaza iarba, bea bere, merge la curve si mimeaza scene de sex? CUMMMM? Chiar a platit cine sa il vada la cinema? Cred ca scenaristii au vrut sa saboteze afacerile cu ursuleti de plus, zau asa!

Prin urmare, Do not press that button, it’s not worth it. As fi vrut sa il bag in categoria filmelor debile cu The Rubber –  „Cauciucul” telepat si criminal, dar ma simt nevoita sa fac o categorie speciala – EXTREM de PROASTE/ DE ARS IN CAZ DE CADOU.

Reclame

Despre Nicol

Am vrut sa ma fac educatoare pe la 3 ani. Apoi doctorita. Pe la 14 ani am decis ca vreau sa ma inchid intr-o manastire, sa ma calugaresc. Asa mi-a venit. Am picat examenul de la seminarul teologic de la Agapia din cauza matematicii (?!) Mereu am fost bata la mate. Dupa am facut un liceu de mate-fizica (!?). Da, stiu. WTF Dupa ce am castigat un concurs de creatie organizat de un ziar local, am decis ca menirea mea e sa scriu. Si nu m-am mai oprit. Am facut jurnalism, dar mai multa filosofie. Mama mi-a zis ca o sa mor de foame cu jurnalismul meu si ca era mai bine daca imi placea matematica, ca aveam locul asigurat la o banca. Am fost o rebela! Am scris de la politica si economie, la religie si sex, de la dragoste nebuna la divertisment si iar sex. Nu am murit de foame. Dupa o vizita in Germania, m-am decis sa las Romania in urma. Si am ajuns in Paris, unde m-am decis sa fac si un master. Am vietuit in cel mai glamour oras gri de pe planeta fix 5 ani, dupa care, in septembrie ( pe 1 septembrie) 2016 m-am mutat la Toulouse, mai spre sud-vest, la soare, mai aprope de Spania, ocean si Pirinei. Nu stiu pana cand voi ramane aici, dar imi prieste. Blogul este despre mine, voi, Romania, Paris, Zapping (motanul antisocial cel mai frumos din lune), amour, sex, oameni si animale, intamplari, tandreturi, framantari, vise ce raman sa fie implinite… Luate in ras sau in serios. Dupa situatie. Va invit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s